Stookruimtes

Neerland B.V. biedt voor U de ideale passende oplossingen op maat.

Vanaf 1993 hebben wij een ruime ervaring in vakmanschap en hoge kennis opgedaan op het gebied van gebouw & beheer systemen t.b.v. flatgebouwen c.q. ketelhuizen - bedrijven - overheidsgebouwen - kantoren, hotels, winkels, recreatie /vakantieparken en Campings.

Wij kunnen voor u een nieuwe en renovatie werkzaamheden uitvoeren, door onze hoge kennis en vindingrijkheid kunnen wij voor u veel geld besparen zoals lage stookkosten, elektra kosten en waterverbruik voor een optimale warmte en waterdruk.

Voor het jaarlijks Onderhoud aan gasketels en boilers in stookruimtes t.b.v. blok- verwarming hanteren wij afwijkende tarieven en voorwaarden. Deze voorwaarden worden bepaald door een inventarisatie op locatie van de gasapparatuur, expansievaten, pompen, afsluiters, ventilatie, rookgasafvoer en de regelinstallatie.

Wij zijn in staat om indien van toepassing de regelinstallatie op afstand te bedienen.

Het uitvoeren van de wettelijke verlichting van het SCIOS kunnen wij voor u verzorgen.

Ook voor berekeningen van explosie oppervlakte kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u passende mogelijkheden aanbieden t.b.v. ketels onder het maaiveld, die aan de normen moeten voldoen.

Ook verzorgen wij een kant en klare oplossing voor stookruimtes op het dak Voor het opvragen van een referentie lijst van onze ketelhuizen kunt u contact met ons opnemen

Nieuwe ketels voor verwarming, nieuwe aparte ketel voor warmwater, voorziening met
platenwisselaar, 34 buffervaten (4x 500ltr), nieuwe vul/druk installatie en aanpassing regelkast.

24 uur, 365 dagen per jaar

Ons succes is niet alleen het resultaat van de betrouwbaarheid van onze installaties maar ook van onze organisatie. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag kunt u op ons rekenen. Niet alleen voor het oplossen van storingen maar ook voor het voorkomen van storingen.

Diagnose op afstand

Indien ons diagnosesysteem een onvolkomenheid ontdekt  zullen wij direct actie ondernemen. Dat kan betekenen dat wij de installatie op afstand 'resetten' en daardoor de werking weer garanderen. Het kan ook zijn dat wij uw bedrijf bezoeken om de storing ter plekke te verhelpen.

Wij verzorgen ook een TNO rapport en wij berekenen u explosie luiken indien u ketel huis onder het maaiveld is

Ons motto is "Kwaliteit & Service en Vakmanschap voor een redelijke Prijs! ".

Maak kennis met Neerland Verwarming BV we verwelkomen en waarderen u als nieuwe klant. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor al u vragen of offerte.

Bel 030-7113010 e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bezoek ons kantoor c.q. Showroom onder het genot van een kop koffie of thee.