Koeling - Airco

Van airconditioning tot industriële koeling.

Van nieuwe installaties tot het ombouwen van bestaande. Ook koelsystemen voor computerruimte en datacenter zijn geen onbekenden.

De keuze voor airconditioning wordt vandaag de dag steeds evidenter. In de industrie is het reeds een vaste waarde geworden. Voor iedere toepassing wordt een keuze gemaakt uit het meest efficiënte koelsysteem, gaande van gewone split - units, VRV - systemen, condensing - units, rooftops en lucht - of watergekoelde ijswaterchillers.

Neerland bv is - sinds de oprichting in 1992 - actief in de klimatisatie, zowel wat betreft industriële koeling als airconditioning. De klant kan bij ons terecht voor koelsystemen van een paar honderd Watt tot koelinstallaties van enkele MegaWatt. Een oplossing voor elke toepassing…

Ook voor koelsystemen van computerzalen en datacenters, waarbij de nadruk vooral ligt op de zeer grote bedrijfszekerheid, kan de klant beroep doen op onze professionele aanpak.

Voor ieder project zal de eigen studiedienst steeds trachten de klant de meest performante oplossing aan te bieden. Bij deze keuze hoeven we ons ook niet te beperken tot één merk van toestellen, wat dikwijls een extra troef is ten opzichte van onze concurrenten.

Uiteraard kan de klant bij ons terecht voor het onderhoud en het herstellen van zijn installatie, zelfs indien deze niet door ons werd geplaatst. Mits overeenkomst kan dit gebeuren op basis van een 24u - service.

Om te voldoen aan de huidige milieuwetgeving kan de klant bij ons terecht voor de nodige ondersteuning. Denken we hierbij aan de logboeken, drukattesten, uitvoeren van lektesten,... Ook de ombouw van bestaande HCFK naar HFK (retrofitten) kan voor ieder systeem bekeken worden.