VRIJBLIJVENDE OFFERTE
 KETEL VERVANGING
 REPARATIE
 STORINGEN
 ONDERHOUD
  25 UUR SERVICE

Ventilatie & luchtbehandeling & Warmte terugwinning units

Voor installaties in de particuliere, industrie en commerciële sector tot stof – of gas afzuigingssystemen in explosievrije omgevingen worden ventilatietechnieken steeds meer en meer belangrijk.

Ventilatietechnieken

Ventilatietechnieken zijn vandaag de dag niet meer weg te denken in ons dagelijks leefpatroon. Door een jarenlange ervaring en continue bijscholing hebben wij de nodige kennis vergaard voor het construeren van al dan niet zeer complexe ventilatiesystemen in zowel de industriële als de commerciële sector. Zo kan u bij ons ook terecht voor specifieke stof – en of gasafzuiginstallaties in eventueel explosievrije omgevingen (ATEX).

Onze afdeling ventilatietechnieken biedt een totaaloplossing voor al uw wensen en noden op het gebied van luchtverversing en -behandeling. In functie van uw vraag ontwerpen onze vakmensen projecten die op maat uitgewerkt kunnen worden. Al deze projecten worden door de desbetreffende projectleider persoonlijk opgevolgd waardoor de rechtstreekse aanspreekbaarheid en beslissingssnelheid zeer groot wordt.

De nieuwe EPA – norm vereist dat vanaf 1 januari 2007 iedere nieuwbouw of renovatie, waarvoor een stedenbouwkundig attest vereist is, moet voldoen aan de minimumvereisten voor ventilatie. Hierdoor wordt het verlangen naar een comfortabel binnenklimaat van het hoogste belang. Een ventilatiesysteem met eventueel warmte recuperatie kan hier zijn efficiëntie bewijzen. Indien nodig kan deze ruimtelucht gefilterd, verwarmd, gekoeld, bevochtigd en ontvochtigd worden. Onze studiedienst is ook vertrouwd met de vaak opgelegde akoestische criteria en kunnen aan de hand van metingen en testverslagen de meest optimale oplossing aanbieden.

 

AL MEER DAN 30 JAAR ZIJN WIJ INSTALLATEUR

op het gebied van installatie, onderhoud en service van o.a.