VRIJBLIJVENDE OFFERTE
 KETEL VERVANGING
 REPARATIE
 STORINGEN
 ONDERHOUD
  25 UUR SERVICE

Woon Service

Neerland B.V. biedt voor VvE de ideale oplossingen op maat!

Vanaf 1993 hebben wij een ruime rijke ervaring en kennis opgebouwd en opgedaan op het gebied van Collectief Onderhoud & Reparatie en Montage. Wij kunnen voor U als VvE veel kennis en vakmanschap aanbieden wat resulteert in kosten besparing en een optimale werkende Cv-Installatie en warmwater- voorziening.

Voor klimaattechniek op locaties waar sprake is van een VvE biedt Neerland B.V. ook uitstekende oplossingen. Dit kan de service en onderhoud van een bestaande installatie zijn, maar uiteraard ook een nieuwe Installatie of de renovatie van een bestaande installatie. Dit allemaal natuurlijk tegen een voordelige tarief gezien de omvang en complexiteit van een VvE, is ons advies voor u altijd maatwerk.Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies, een van onze adviseurs staan u graag te woord. Op aanvraag kunt u ook als beheerder van VvE een referentie lijst bij ons opvragen.

Voor collectief onderhoud en service voor Vereniging van Eigenaren worden extra kortingen verstrekt. Maak kennis met Neerland B.V. graag verwelkomen en waarderen wij u als nieuwe klant.

Bel 030-7113010 mail of bezoek ons kantoor c.q. Showroom onder het genot van een kop koffie of thee.

AL MEER DAN 30 JAAR ZIJN WIJ INSTALLATEUR

op het gebied van installatie, onderhoud en service van o.a.