VRIJBLIJVENDE OFFERTE
 KETEL VERVANGING
 REPARATIE
 STORINGEN
 ONDERHOUD
  25 UUR SERVICE

Storing CV-Ketel? Bij storingen 25 per dag uur service.

Bij geen warm water en geen verwarming of een van beide dan heeft u onze hulp nodig om dit te laten verhelpen. Heel vervelend om s ‘morgens geen warmte douche te kunnen nemen of na u werk thuis te komen in een koud huis. Wij kunnen in 99% van de gevallen u vandaag helpen met uw storing.
Gecertificeerde Techniekers
Onze Techniekers zijn nette gediplomeerd, gecertifiviceerd met een ruime ervaring. Zij kunnen snel een diagnose stellen en de ketel snel repareren. Onze techniekers repareren alle ketelfabrikant.Daarvan hebben zij een ruime arsortiment van onderdelen in hun auto aanwezig om u snel en vakkundig te helpen. Onze Techniekers spreken ABN en zijn ook de Engelse, Duitse taal machtig.
 
CV-Ketel storingen voorkomen!
Als u de ketel jaarlijks laat onderhouden door Neerland Verwarming doormiddel van het afsluiten van een jaarlijks Onderhoudsabonnement! ( zie onze website) Dan heeft u gegarandeerd minder storingen en heeft de ketel een langere levensduur.  Dit is al 30 jaar onze ervaring!. De levensduur van een ketel  is tussen de 10 a 15 jaar oud. Mits deze ketel jaarlijks wordt nagekeken.

Direct een storing melden

Vul onderstaande formulier in en we nemen direct contact met u op.
Liever bellen? Neem dan contact met ons op: 030 711 3010

Upload maximaal 5 foto's van uw situatie (optioneel)

24 uur, 365 dagen per jaar

Ons succes is niet alleen het resultaat van de betrouwbaarheid van onze installaties maar ook van onze organisatie. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag kunt u op ons rekenen. Niet alleen voor het oplossen van storingen maar ook voor het voorkomen van storingen.

Diagnose op afstand

Wij werken met de volgende merken;

Wij geven u graag advies hierover wat het beste bij u woning past. 

Let goed op! Dat een verkeerde keuze een slechte keuze is. Te groot of te klein gaat u veel energie gaan kosten, daarom is het altijd belangrijk om een koellast berekening te laten maken. Ook hiervoor bent u aan het goede adres bij Neerland Airconditioning.

Alle Airconditionings die wij leveren zijn voor zowel:

AL MEER DAN 30 JAAR ZIJN WIJ INSTALLATEUR

op het gebied van installatie, onderhoud en service van o.a.

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u dringende vragen of een urgente storing? Bel ons dan: