VRIJBLIJVENDE OFFERTE
 KETEL VERVANGING
 REPARATIE
 STORINGEN
 ONDERHOUD
  25 UUR SERVICE

Van airconditioning tot industriële koeling.

Van nieuwe installaties tot het ombouwen van bestaande. Ook koelsystemen voor computerruimte en datacenter zijn geen onbekenden.

De keuze voor airconditioning wordt vandaag de dag steeds evidenter. In de industrie is het reeds een vaste waarde geworden. Voor iedere toepassing wordt een keuze gemaakt uit het meest efficiënte koelsysteem, gaande van gewone split – units, VRV – systemen, condensing – units, rooftops en lucht – of watergekoelde ijswaterchillers.

Neerland bv is – sinds de oprichting in 1992 – actief in de klimatisatie, zowel wat betreft industriële koeling als airconditioning. De klant kan bij ons terecht voor koelsystemen van een paar honderd Watt tot koelinstallaties van enkele MegaWatt. Een oplossing voor elke toepassing…

Ook voor koelsystemen van computerzalen en datacenters, waarbij de nadruk vooral ligt op de zeer grote bedrijfszekerheid, kan de klant beroep doen op onze professionele aanpak.

Voor ieder project zal de eigen studiedienst steeds trachten de klant de meest performante oplossing aan te bieden. Bij deze keuze hoeven we ons ook niet te beperken tot één merk van toestellen, wat dikwijls een extra troef is ten opzichte van onze concurrenten.

Uiteraard kan de klant bij ons terecht voor het onderhoud en het herstellen van zijn installatie, zelfs indien deze niet door ons werd geplaatst. Mits overeenkomst kan dit gebeuren op basis van een 24u – service.

Om te voldoen aan de huidige milieuwetgeving kan de klant bij ons terecht voor de nodige ondersteuning. Denken we hierbij aan de logboeken, drukattesten, uitvoeren van lektesten,… Ook de ombouw van bestaande HCFK naar HFK (retrofitten) kan voor ieder systeem bekeken worden.

24 uur, 365 dagen per jaar

Ons succes is niet alleen het resultaat van de betrouwbaarheid van onze installaties maar ook van onze organisatie. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag kunt u op ons rekenen. Niet alleen voor het oplossen van storingen maar ook voor het voorkomen van storingen.

Diagnose op afstand

Wij werken met de volgende merken;

Wij geven u graag advies hierover wat het beste bij u woning past. 

Let goed op! Dat een verkeerde keuze een slechte keuze is. Te groot of te klein gaat u veel energie gaan kosten, daarom is het altijd belangrijk om een koellast berekening te laten maken. Ook hiervoor bent u aan het goede adres bij Neerland Airconditioning.

Alle Airconditionings die wij leveren zijn voor zowel:

AL MEER DAN 30 JAAR ZIJN WIJ INSTALLATEUR

op het gebied van installatie, onderhoud en service van o.a.