CV ketel Storing Specialist van alle CV-ketelfabrikanten in Maarssen

CV ketel specialist voor alle ketels

Atag, AWB, Bosch, Daalderop, Intergas, Itho, Nefit, Remeha en Vaillant.

Neerland Verwarming lost elke storing snel en vakkundig op door meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van verwarming.

Storingen die voor 20.00 uur gemeld zijn worden dezelfde dag geholpen. Storingen worden snel en adequaat opgelost en verholpen tegen een redelijk tarief. Ons vakkundige personeel is volledig gecertificeerd en hebben ruime ervaring.

Wij zijn aangesloten bij de erkende Installatie Branche Vereniging UNETO-VNI waar u gebruik kunt maken van de geschillencommissie.

Onze bedrijfsauto's zijn uitgerust met serviceonderdelen koffers van alle ketelfabrikanten met alle voorkomende onderdelen erin zodat u snel adequaat geholpen kunt worden. Wij zijn het bedrijf wat u zoekt! Wij onderscheiden ons van alle andere CV-Installatie bedrijven door onze goede vakmanschap, kwaliteit en service aan te bieden tegen een redelijke prijs. Bij Neerland Verwarming is klant Koning en snel geholpen.

  • Voorkom dat u een CV-Installateur laat komen die urenlang zoekt naar een storing niet wetende wat hij doet!
  • Voorkom dat er een verkeerd onderdeel wordt vervangen!
  • Voorkom dat de ketel meer stuk gemaakt wordt dan hij al was! Voorkom dat u te veel arbeidsloon moet betalen door het lang zoeken naar de oplossing van de storing!
  • Voorkom dat er te veel onderdelen vervangen worden door onkunde! Voorkom veel te hoge rekening!
  • Neerland Verwarming verwelkomt u graag als nieuwe klant!

Bel 030-7113010 of mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..